AIDA Cruises brengt kinderreisgidsen uit voor Canarische Eilanden en Noorwegen

AIDA kinderreisgidsHet Duitstalige AIDA Cruises heeft  twee speciale kinderreisgidsen uitgebracht. De hoofdpersonen in deze reisgidsen zijn de helden Alwine,  Itzi, Dodo en Achwasachwas die nu al voor veel plezier zorgen bij de kinderclubs op de AIDA schepen. De twee reisgidsen gaan over de Canarische Eilanden en Noorwegen. In de boekjes wordt veel aandacht gegeven aan educatieve aspecten als geografie, taal en bezienswaardigheden. Kinderen lossen puzzels op en leren zo tijdens hun cruise het een en ander over de cultuur van de bestemmingen.

De reisgids over de Canarische Eilanden wordt deze winter voor het eerst gebruikt bij de kinderclubs op de AIDAstella, AIDAcara en de AIDAblu. Kinderen krijgen de boekjes gratis. De animatoren van de kinderclubs zorgen ervoor dat de boekjes ingevuld kunnen worden en zo een mooi souvenir worden als de kinderen afscheid nemen van het schip. Het boekje over Noorwegen wordt in het zomerseizoen van 2015 voor het eerst uitgegeven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​