Cruisereiziger
Uncategorized

Vanavond vindt doop Regal Princess plaats in Fort Lauderdale

Regal Princess
Regal Princess

Vandaag vindt om 23:30 uur Nederlandse tijd (17:30 uur lokale tijd) in Fort Lauderdale, Florida de officiele doopceremonie plaats van de Regal Princess, het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises. In mei van dit jaar kwam dit schip, dat door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri is gebouwd, al in de vaart in Europa. Na de zomer te hebben doorgebracht in de Middellandse Zee vond eind vorige maand de repositionering plaats naar Port Everglades voor de start van haar ‘maiden season’ in de Caribbean.

De feestelijkheden vinden plaats bij de Fountain Pool. De daadwerkelijke doop zal worden uitgevoerd door de doopouders, de originele cast van ‘The Love Boat’. Alle zes acteurs van de hitserie, Gavin Macleod (Captain Stubing), Fred Gandy (Gopher), Ted Lange (Isaac), Bernie Kopell (Doc), Lauren Tewes (Julie) en Jill Whelan (Vicki), zullen hun opwachting maken. De doop wordt afgesloten met een spetterende Love Boat Disco Deck Party en een vuurwerkshow, dat ook gelijk de start is van de feestelijkheden voor de 50e verjaardag van de rederij in 2015. Op elk schip van Princess Cruises zal dan tijdens alle cruises o.a. een Love Boat Disco Party worden georganiseerd.

Naar verwachting zal de doopceremonie, in tegenstelling tot bij de Royal Princess, niet live te volgen zijn via een online stream. Het vuurwerk zal waarschijnlijk wel te zien zijn op de webcam van Fort Lauderdale met uitzicht op de Regal Princess, gelegen bij terminal 2.

De Regal Princess vertrekt donderdag vanuit Fort Lauderdale voor haar eerste 3-daagse cruise naar het Oostelijk gedeelte van de Caribbean. Daarbij wordt alleen het prive-eiland van Princess Cruises, Princess Cays, in de Bahamas aangedaan, voordat het terugkeert naar haar thuishaven.

Op Cruiserecensies.nl zijn reeds 3 recensies geplaatst over de Regal Princess. Klik hier om de eerste ervaringen van andere Nederlandstalige cruisereizigers op de Middellandse Zee te lezen en welke cijfers zij dit nieuwe schip van Princess Cruises geven!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger