Video: MSC Magnifica verlaat droogdok Damen

De MSC Magnifica heeft woensdagmiddag omstreeks 15:15 uur het droogdok van Damen Shiprepair Rotterdam verlaten. De afgelopen 17 dagen verbleef het cruiseschip van MSC Cruises daar voor een reguliere 5-jaarlijkse onderhoudsbeurt, waarbij o.a. het staal onder handen werd genomen, vonden er schilder- en schoonmaakwerkzaamheden plaats en werden de leidingen vervangen en het roersysteem verlengd. De MSC Magnifica is nu onderweg naar Hamburg waar aanstaande zaterdag een cruise start van 21 dagen met als eindbestemming Buenos Aires in Argentinie.

Zie onderstaande video (bron: Youtube/Bas v Embden) voor een timelapse van het uitdokken van de MSC Magnifica.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Video: MSC Magnifica verlaat droogdok Damen

  • 5 november 2014 om 20:09
    Permalink

    Gefeliciteerd Damen Shipyards met klaren van de klus binnen de tijd!
    Dat er nog vele cruiseschepen mogen volgen!

Reacties zijn gesloten.