Doop Regal Princess groot weerzien van Love Boat Cast

Gisterenavond vond om 23:30 uur Nederlandse tijd (17:30 uur lokale tijd) in Fort Lauderdale, Florida de officiële doopceremonie plaats van de Regal Princess, het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises. In mei van dit jaar kwam dit schip, dat door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri is gebouwd, al in de vaart in Europa. Na de zomer te hebben doorgebracht in de Middellandse Zee vond eind vorige maand de repositionering plaats naar Port Everglades voor de start van haar ‘maiden season’ in de Caribbean.

De feestelijkheden werden opgeluisterd door de de originele cast van de Love Boat – de acteurs van de hitserie: Gavin Macleod (Captain Stubing), Fred Gandy (Gopher), Ted Lange (Isaac), Bernie Kopell (Doc), Lauren Tewes (Julie) en Jill Whelan (Vicki). Vijftig champagne flessen werden tegen de boeg aan geslagen als verwijzing naar de start van de 50e verjaardag van de rederij in 2015. Een 51e fles werd op het dek kapotgeslagen waarna vuurwerk en het feest losbarstten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.