Cruisereiziger
Doop

Doop Regal Princess groot weerzien van Love Boat Cast

Gisterenavond vond om 23:30 uur Nederlandse tijd (17:30 uur lokale tijd) in Fort Lauderdale, Florida de officiële doopceremonie plaats van de Regal Princess, het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises. In mei van dit jaar kwam dit schip, dat door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri is gebouwd, al in de vaart in Europa. Na de zomer te hebben doorgebracht in de Middellandse Zee vond eind vorige maand de repositionering plaats naar Port Everglades voor de start van haar ‘maiden season’ in de Caribbean.

De feestelijkheden werden opgeluisterd door de de originele cast van de Love Boat – de acteurs van de hitserie: Gavin Macleod (Captain Stubing), Fred Gandy (Gopher), Ted Lange (Isaac), Bernie Kopell (Doc), Lauren Tewes (Julie) en Jill Whelan (Vicki). Vijftig champagne flessen werden tegen de boeg aan geslagen als verwijzing naar de start van de 50e verjaardag van de rederij in 2015. Een 51e fles werd op het dek kapotgeslagen waarna vuurwerk en het feest losbarstten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)