Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Hurtigruten voegt extra schip aan vloot toe

MSNordstjernenHurtigruten zal in de zomer van juni, juli en augustus 2015 een extra schip inzetten voor reizen naar Spitsbergen. Naast het MS Fram die langere cruises maakt, zal het MS Nordstjernen (450 passagiers) ingezet worden. Het schip wordt gecharterd voor een periode van drie maanden. De eerste cruise begint op 1 juni vanaf Bergen en gaat naar diverse Fjorden in Noorwegen, zoals onder andere Alesund, Lofoten, Tromso, Honningsvag en Spitsbergen. De cruises eindigen in Longyearbyen. Vanaf dan vaart het schip drie en vierdaagse cruises vanuit Longyearbyen op elke maandag en donderdag tot en met 28 augustus 2015.

MS Nordstjernen (1956) voer tot 2013 naar Spitsbergen voor Hurtigruten en heeft als een van de  meest nostalgische postschepen inmiddels een recente renovatie in 2013 ondergaan.

Bekijk alle Hurtigruten cruises bij:

Waterproof Cruises & Expeditions ANWB Corendon

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger