Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Drie schepen Fred. Olsen Cruise Lines naar dok in november en december 2014

fred olsen cruise lineIn twee maanden tijd gaan drie schepen van cruisemaatschappij Fred. Olsen Cruise Lines het dok in bij Blohm + Voss in het Duitse Hamburg. De Black WatchBraemar en Balmoral worden na elkaar in het droogdok verwacht in november en december 2014. Het is de eerste keer dat er zoveel schepen in zo kort tijdsbestek een dokbeurt ontvangen.

De Black Watch (804 passagiers) arriveerde op 4 november al in Hamburg en zal op 15 november voor haar eerste cruise gereed zijn vanaf Tilbury. Liefst 27 buitenhutten gaan balkons (Balcony Terraces) krijgen op Lido dek 7.

Vervolgens wordt de Braemar (929 passagiers) verwacht op 12 november. Zij moet gereed zijn op 20 november voor een korte vierdaagse cruise vanaf Southampton. Het populaire Cafe Venus, waar luxe koffie verkrijgbaar is, wordt op dek 7 toegevoegd bij de bibliotheek.

Tot slot gaat de Balmoral (1350 passagiers) vanaf 9 december in het dok en moet gereed zijn voor een driedaagse pre-Kerst-cruise vanaf Southampton op 19 december. Ook op de Balmoral wordt het Cafe Venus neergezet, op dek 5 nabij de bibliotheek. De Card Room wordt verplaatst en geïntegreerd bij het Arts & Craft Centre. Overigens kreeg de Balmoral in haar vorige leven als renovatie van de Norwegian Crown naar Balmoral een verlenging bij Blohm+Voss.

Alle schepen ontvangen technische check-ups, algeheel onderhoud en schilderwerk aan het buitenwerk en de binnenkant.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger