Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Holland America Line publiceert speciale website voor MS Koningsdam

Koningsdam3Holland America Line heeft vandaag een website gelanceerd die speciaal is gewijd aan haar nieuwe toekomstige vlaggenschip MS Koningsdam. Deze ‘microsite’ wordt de belangrijkste plek voor alle (detail)informatie met betrekking tot het nieuwe cruiseschip. Het zal o.a. beelden, virtuele ‘fly-throughs’ van geselecteerde gedeeltes en een sectie bestemd voor updates bevatten. De eerste serie van ‘fly-throughs’ en beelden zijn inmiddels op de website gepubliceerd. De komende maanden worden meer details bekendgemaakt.

Het nieuwe, 99.500 ton metende, Pinnacle Class schip kan 2.650 passagiers accommoderen en wordt momenteel gebouwd op de Italiaanse scheepswerf Fincantieri Marghera. Op de website van het MS Koningsdam wordt gemeld dat de lancering over 461 ‘zonsondergangen’ (medio februari 2016) staat gepland. De officiële verkoop voor haar eerste cruises start over 19 dagen (1 december 2014).

Klik hier voor de speciale website van het MS Koningsdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Holland America Line publiceert speciale website voor MS Koningsdam

  • Marco, geweldig dat dit op jullie site staat.En wat een pracht schip is dit zeg.
    Bedankt

  • Het zou grappig zijn als na de doop door koning Willem Alexander, alle gasten aan boord tijdens de 1e cruise, getrakteerd zouden worden met een oranje tompoes voorzien van een handtekening van Willem Alexanders. Humor….

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger