Cruisereiziger
Shows

Exclusief concert Kim Wilde bij ontmoeting EUROPA 2 en EUROPA

MS Europa 2 - @Hapag-Lloyd
MS Europa 2 – @Hapag-Lloyd

Hapag Lloyd Cruises heeft bekendgemaakt dat zangeres Kim Wilde haar grootste hits ten gehore zal brengen aan boord van de Europa 2 tijdens een exclusief ‘unplugged’ concert. Wilde, bekend van de klassiers ‘Kids in America’, ‘Cambodja’, ‘Keep me hanging On’ en ‘You Came’, zal op het 5-sterren cruiseschip optreden tijdens een 13-daagse cruise, die op 29 mei 2015 vertrekt vanuit Hamburg naar Lissabon met stops in List/Sylt (Duitsland), Honfleur (Frankrijk), Portsmouth (Groot-Brittannie), St. Peter Port (Guernsey), St. Malo (Frankrijk), Le Palais (Frankrijk), Bordeaux (Frankrijk) en La Coruna (Spanje). Het unieke optreden vindt plaats tijdens het bezoek aan Bordeaux. Op die dag zal de Europa 2 haar zusterschip Europa ontmoeten in de Franse havenstad. In het kader van dit bijzondere treffen kunnen ook passagiers van de Europa bij het concert op de Europa 2 aanwezig zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)