Exclusief concert Kim Wilde bij ontmoeting EUROPA 2 en EUROPA

MS Europa 2 - @Hapag-Lloyd
MS Europa 2 – @Hapag-Lloyd

Hapag Lloyd Cruises heeft bekendgemaakt dat zangeres Kim Wilde haar grootste hits ten gehore zal brengen aan boord van de Europa 2 tijdens een exclusief ‘unplugged’ concert. Wilde, bekend van de klassiers ‘Kids in America’, ‘Cambodja’, ‘Keep me hanging On’ en ‘You Came’, zal op het 5-sterren cruiseschip optreden tijdens een 13-daagse cruise, die op 29 mei 2015 vertrekt vanuit Hamburg naar Lissabon met stops in List/Sylt (Duitsland), Honfleur (Frankrijk), Portsmouth (Groot-Brittannie), St. Peter Port (Guernsey), St. Malo (Frankrijk), Le Palais (Frankrijk), Bordeaux (Frankrijk) en La Coruna (Spanje). Het unieke optreden vindt plaats tijdens het bezoek aan Bordeaux. Op die dag zal de Europa 2 haar zusterschip Europa ontmoeten in de Franse havenstad. In het kader van dit bijzondere treffen kunnen ook passagiers van de Europa bij het concert op de Europa 2 aanwezig zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.