Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

AIDAvita vernieuwd uit dok in Napels

AIDAvita van cruisemaatschappij AIDA Cruises is afgelopen week uit het dok gekomen bij Cantiere del Mediterraneo in Napels, Italië. Het schip lag daar van 3 tot en met 9 november. Naast de geplande onderhoudswerkzaamheden heeft de AIDAvita als derde schip in de vloot een filter ontvangen voor uitlaatgassen. Bovendien zijn veel openbare ruimtes aangepakt, zoals de nieuwe Seaside Lounges op het buitendek ter hoogte van de Anytime Bar op dek 10. Genieten van de zonsondergang in koude of warme nachten op de beste plek van het schip.  Het Body & Soul sportgebied is opnieuw ingericht en vergroot. Vanaf nu train je op nieuwe apparatuur, zelfs voor gasten met een lichamelijke beperking.

De Spa receptie bevindt zich voortaan centraler, op dek 9 in de buurt van het Body & Soul gebied. Gasten kunnen daar zich laten informeren over het aanbod en uiteraard direct boeken. Nieuw is verder een digitaal fotostation, waar gasten hun eigen foto’s op een beeldscherm kunnen oproepen en bestellen. Goed voor het milieu omdat alle foto’s niet meer standaard afgedrukt hoeven te worden. De AIDA Shop presenteert een nieuwe, maritieme look. Een zeilboot is het decor voor alle AIDAlogo artikelen. Een modecollectie, juwelen en parfum kunnen zelfs gekocht worden wanneer de shop gesloten is, omdat er Ipad-stations beschikbaar zijn waar je de artikelen kunt kopen.

Vanaf 18 november vaart de AIDAvita vanaf Palma de Mallorca naar Miami. In de wintermaanden cruist ze in het Caribisch gebied.

Interesse in een cruise met de AIDAvita? Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)