Zwarte Zee bestemmingen geannuleerd door Cunard en P&O Cruises

Queen Victoria
Queen Victoria

Volgens verklaringen van de twee rederijen Cunard en P&O Cruises aan Cruisecritic hebben beide besloten om in 2015 geen Zwarte Zee bestemmingen meer aan te doen. Dit vanwege veiligheidsredenen.  In totaal zijn 13 cruises bij deze beslissing betrokken, twee cruises van P&O en 11 van Cunards cruiseschip Queen Victoria. Alle schepen gaan tot Istanbul en niet verder de Zwarte Zee op. Dit jaar hebben andere cruisemaatschappijen als Oceania Cruises, Silversea, Windstar en Azamara Club Cruises al havens in de Oekraïne overgeslagen.

Voor 2015 gaat het om:

  • P&O’s Arcadia – cruise van 26 augustus tot 20 september 2015
  • P&O’s Adonia – cruise van 7 september tot 7 oktober 2015
  • Cunards Queen Victoria – cruises van juli tot oktober

Het is nog niet bekend welke havens in plaats van de Zwarte Zee worden bezocht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Reacties zijn gesloten.