Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Zwarte Zee bestemmingen geannuleerd door Cunard en P&O Cruises

Volgens verklaringen van de twee rederijen Cunard en P&O Cruises aan Cruisecritic hebben beide besloten om in 2015 geen Zwarte Zee bestemmingen meer aan te doen. Dit vanwege veiligheidsredenen.  In totaal zijn 13 cruises bij deze beslissing betrokken, twee cruises van P&O en 11 van Cunards cruiseschip Queen Victoria. Alle schepen gaan tot Istanbul en niet verder de Zwarte Zee op. Dit jaar hebben andere cruisemaatschappijen als Oceania Cruises, Silversea, Windstar en Azamara Club Cruises al havens in de Oekraïne overgeslagen.

Voor 2015 gaat het om:

  • P&O’s Arcadia – cruise van 26 augustus tot 20 september 2015
  • P&O’s Adonia – cruise van 7 september tot 7 oktober 2015
  • Cunards Queen Victoria – cruises van juli tot oktober

Het is nog niet bekend welke havens in plaats van de Zwarte Zee worden bezocht.

Boek je P&O cruise bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger