Royal Caribbeans Quantum of the Seas gedoopt door Kristin Chenoweth

Gisteravond laat is het nieuwste schip van Royal Caribbean, de Quantum of the Seas officieel gedoopt in Cape Liberty (Bayonne, New Jersey). In het theater voltrok zich de doopceremonie waarbij de Amerikaanse actrice en zangeres Kristin Chenoweth het schip een behouden vaart toewenste. Na het uitspreken van deze wens, en het bedienen van een iPad, gleed een fles champagne via de zipline van de ene naar de andere kant van het schip om vervolgens kapot te knallen.

“We wilden met de de Quantum of the Seas een nieuw soort schip creëren rondom wat het cruisen nu is; nieuwe ontwikkelingen die velen zullen gaan volgen in de toekomst. De cruise ervaring moet zo speciaal zijn, zo verschillend en zo makkelijk dat geen enkele andere vakantie er tegen op kan.” zegt Richard Fain, voorzitter en directeur van Royal Caribbean Cruises Ltd.

Na deze woorden van Richard Fain, zong Kristin Chenoweth  het lied ‘Over the Rainbow’  waarna de doopceremonie zich verder voltrok. De North Star rees de lucht in en mensen kregen een voorproefje te zien van de show Sonic Odyssey.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.