‘NBC bezig met komedieserie aan boord cruiseschip’

Volgens diverse Amerikaanse media heeft de Amerikaanse televisiezender NBC goedkeuring gegeven aan de productie van een televisieserie die zich afspeelt aan boord van een cruiseschip. Het zou gaan om een komedie met de naam ‘Port of Miami’. De afleveringen spelen zich af op een schip dat haar thuisbasis heeft in de Amerikaanse havenstad. De internationale bemanning zou de hoofdrol hebben in de serie, waarvoor NBC in zee is gegaan met Matt Williams en David McFadzean, die o.a. bekend zijn van de komedie ‘Home Improvement’. De komedie wordt omschreven als ‘Cheers’ op een cruiseschip.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.