Cruisereiziger
Hygiene

Passagiers Crown Princess getroffen door norovirus

Crown Princess
Crown Princess

Cruisereizigers konden afgelopen zondag in Los Angeles later inschepen op de Crown Princess dan gepland, omdat het cruiseschip van Princess Cruises grondig moest worden ontsmet. Op de laatste 28-daagse cruise naar Hawaii en Tahiti ontstond er een uitbraak van het norovirus, waarbij 158 passagiers en 14 bemanningsleden werden getroffen. In totaal waren er 3.009 cruisereizigers aan boord. Volgens het Amerikaanse ‘Centers for Disease Control and Prevention’ zijn zowel aan boord na de uitbraak als bij aankomst in de haven van Los Angeles de juiste hygiene- en ontsmettingsprocedures gehanteerd om de mogelijkheid van besmetting van gezonde reizigers te beperken. Princess Cruises heeft nieuwe passagiers voor aanvang van de volgende cruise geïnformeerd over de uitbraak van het virus.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger