Cruisereiziger
BestemmingenOntspanningShows

Norwegian Epic introduceert nieuw entertainment in 2015

priscilla norwegian epicNorwegian Cruise Line presenteert op de Norwegian Epic in het jaar 2015 nieuw entertainment. De Epic vaart het gehele jaar vanuit het Spaanse Barcelona vanaf 30 april 2015. Op het podium van de Norwegian Epic worden twee Broadway shows ten tonele gebracht. Vanaf april 2015 Burn the Floor en vanaf oktober 2015 de musical Priscilla, Queen of the Desert –

Daarnaast wordt een nieuwe Britse entertainment show, The Cavern Club, binnengehaald, het legendarische Liverpool podium van de Beatles. De club opent op 11 oktober 2015.

“We vinden het geweldig om de Norwegian Epic het hele jaar in Europa te laten varen en we willen onze gasten daarom nog meer mooi entertainment brengen op het schip dat destijds als eerste innoveerde met zoveel entertainment opties,” zegt Drew Madsen, Norwegian Cruise Line’s President en Chief Operating Officer. “Dit nieuwe entertainment van wereldklasse biedt, samen met de Epic’s innoverende accommodatie en plenty of dineropties, de perfecte combinatie voor Europa’s cruisemarkt. We geven de gasten de vrijheid en flexibiliteit om hun eigen vakantie vorm te geven.”

Broadways sensatie Burn the Floor, die al fantastische reacties heeft gekregen op de Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway, combineert theater met 14 ballroom dansers, een live band en twee zangers.
Priscilla, Queen of the Desert – The musical- gaat over een komisch avontuur van drie vrienden die in een oude bus touren en op zoek zijn naar liefde en vriendschap.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger