Routes eerste cruises MS Koningsdam in Middellandse Zee bekendgemaakt

koningsdam2Holland America Line heeft op de speciale website van het MS Koningsdam de routes van de eerste cruises van haar toekomstige nieuwe vlaggenschip bekendgemaakt. De verkoop voor deze cruises start op 1 december 2014.

– De eerste 8-daagse cruise (‘Premier Voyage’) van het schip in de Pinnacle klasse start op 20 februari 2016 vanuit het Italiaanse Civitavecchia (Rome) en bezoekt Dubrovnik (Kroatie), Corfu (Griekenland), Katakolon (Olympia, Griekenland) en Napels (Italie). Op 27 februari 2016 arriveert het weer in Civitavecchia. Prijzen starten vanaf 799 euro per persoon.

– MS Koningsdam vertrekt op 27 februari 2016 vanuit Civitavecchia (Rome) voor haar tweede cruise (Greek & Turkish Treasures). Dit betreft een reis van 13 dagen waarbij Katakolon (Olympia, Griekenland), Pireaus (Griekenland), Istanbul (Turkije), Kusadasi (Turkije), Rhodos (Griekenland), Kreta (Griekenland) en Napels (Italie) worden aangedaan. Civitavecchia is dan weer de eindbestemming. Deze route wordt ook gevaren met vertrek op 22 maart 2016 en 15 april 2016. Prijzen starten vanaf 1.399 euro per persoon.

– De derde route (‘Mediterranean Mosaic’) van het MS Koningsdam, waarvan de eerste cruise op 10 maart 2016 vertrekt, is ook 13 dagen lang met vertrek en aankomst in Civitavecchia. Achtereenvolgens worden Napels (Italie), Palermo (Italie), Cagliari (Italie), Gibraltar, Cadiz (Spanje), Malaga (Spanje), Cartagena (Spanje) en Barcelona (Spanje) aangedaan. Deze route wordt ook gevaren met vertrek op 3 april 2016 en 27 april 2016. Prijzen starten vanaf 1.399 euro per persoon.

Meer informatie: Website MS Koningsdam

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

2 gedachten over “Routes eerste cruises MS Koningsdam in Middellandse Zee bekendgemaakt

  • 19 november 2014 om 09:41
    Permalink

    Gaat hij geen proefvaart maken???? lijkt mij gaaf om meet te gaan.

  • 19 november 2014 om 22:46
    Permalink

    Hallo Carla, voorafgaand aan de eerste cruises zal het MS Koningsdam voor de overdracht nog testvaarten maken en daarna wellicht nog een pre-cruise voor pers- en genodigden. Gr. Miriam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.