Vakantiebeurs vol verrassingen en doe-activiteiten

logo vakantiebeursBezoekers van de Vakantiebeurs, van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015, doen ideeën op die zij anders niet hadden gekregen. De 45ste editie is een overdekte speurtocht langs zon en zee, cultuur en natuur, avontuur en actie, eenvoudig of exotisch. De Vakantiebeurs 2015 is levensechter dan ooit, zit vol verrassingen en is voor velen ook steeds vaker de eerste dag van de vakantie. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich al even onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming.

Wegens groot succes geprolongeerd zijn de speciale pleinen met de overzichtelijke bundeling van de zes meest geliefde vakantietypen van Nederlanders. Want behalve naar geografische oriëntatie kijkt de bezoeker ook steeds vaker naar thema vakanties. Deze zijn: ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping). Op de pleinen kunnen informatieve gesprekken worden aangeknoopt met reisleiders en ervaren medereizigers, zijn overal spelletjes en prijsvragen, presentaties, lezingen, workshops, muziek en dans. De verre bestemmingen, steden en cultuur op de pleinen worden dit jaar extra belicht.

Spanje, één van de top 3 vakantielanden, is het Gastland van de Vakantiebeurs. Met exclusieve vakantie informatie van gespecialiseerde lokale deelnemers uit alle delen van deze al vele decennia razend populaire bestemming. De Spaanse deelneming wordt omlijst met gepassioneerde Spaanse dans, tapas, paella en andere gastronomische hoogstandjes uit de mediterrane keuken, één van gezondste van de wereld. Het land heeft veel vakantievariatie te bieden, pakt ook op de zes speciale pleinen groots uit en laat zich evenmin onbetuigd langs de Culinaire Route. Voor nog veel meer pure Mediterrane beleving in andere landen kunnen de liefhebbers hun hart ophalen bij gespecialiseerde deelnemers in hal 7 en 8.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.