Oplevering MS Koningsdam staat gepland op 15 februari 2016

Premier Voyage KoningsdamHolland America Line heeft bekendgemaakt dat het MS Koningsdam op maandag 15 februari 2016 zal worden opgeleverd bij de scheepswerf van Fincantieri in Marghera in Italië. Het 2.650 tellende passagiersschip vertrekt vervolgens, na zijn herpositionering, naar Civitavecchia (Rome, Italië). Daar vertrekt het, zoals gisteren reeds door Cruisereiziger.nl gemeld, voor een 7-daagse rondreis naar Dubrovnik (Kroatië), Kerkira (Corfu), Katakolon (Olympia, Griekenland) en Napels (Italië).

“Sinds de aankondiging van de komst van het ms Koningsdam, wachten gasten met spanning op de route informatie. We zijn dan ook erg verheugd de eerste voorjaarsafvaarten in de Middellandse Zee nu bekend te maken. We hebben een zeer loyale aanhang en we verwachten dat deze routes snel vol zitten, dus ik raad gasten aan om vroeg te boeken”, aldus Richard Meadows, Executive Vice President Sales en Marketing bij Holland America Line, bij de officiële bekendmaking van de eerste routes.

Meer informatie over het zomer- en najaarsaanbod van 2016, wordt de komende maanden door Holland America Line bekend gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!