Cruisereiziger
Benoemingen

Holland America Line benoemt Orlando Ashford tot President

Orlando AshfordHolland America Line heeft Orlando Ashford aangesteld als nieuwe president. Ashford, die op 1 december 2014 aan de slag gaat, komt over van het wereldwijde adviesbedrijf Mercer waar hij voorzitter van de Talent Business Segment was. Hij heeft geen verleden in de cruisewereld. Tot op heden vervulde Stein Kruse nog de rol van President naast zijn functie als CEO van de Holland America Group. Ashford wordt o.a. verantwoordelijk voor de verkoop en marketing, revenue management, implementatie en route planning, public relations, hotel operations en strategie. Tevens zal hij onderdeel uitmaken van het executive team van de Holland America Group waar naast Kruse ook Jan Swartz (Princess Cruises), Richard Meadows (Seabourn en Cunard Noord-Amerika) en Ann Sherry (Carnival Australia) als verantwoordelijken van de verschillende merken onderdeel van uitmaken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger