Voyager of the Seas gerenoveerd in Singapore

5772089248_0ec4831981_b (1)Afgelopen vrijdag is de Voyager of the Seas teruggekomen in de vaart na haar droogdokperiode in Singapore. Het eerste cruiseschip uit de Voyager-klasse van Royal Caribbean International verbleef in totaal 32 dagen op de werf van Sembawang Shipyard. Het onderging daar een uitgebreide renovatie van boeg tot achtersteven, die bijna 50 miljoen dollar kostte. Onder de vernieuwingen behoren o.a. de digitale interactieve schermen, virtuele balkons in de binnenhutten, een groot filmscherm bij het zwembad, 3 nieuwe specialiteitenrestaurants (Chops Grill, Izumi en Giovanni’s), nieuwe bars zoals The Tavern en de surfsimulator FlowRider. Na enkele charters begint de Voyager of the Seas begin december aan haar seizoen in Australie met een cruise van 12 dagen vanuit Sydney naar Nieuw-Zeeland. Deze is volledig volgeboekt (3.114 passagiers).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.