Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Voyager of the Seas gerenoveerd in Singapore

5772089248_0ec4831981_b (1)Afgelopen vrijdag is de Voyager of the Seas teruggekomen in de vaart na haar droogdokperiode in Singapore. Het eerste cruiseschip uit de Voyager-klasse van Royal Caribbean International verbleef in totaal 32 dagen op de werf van Sembawang Shipyard. Het onderging daar een uitgebreide renovatie van boeg tot achtersteven, die bijna 50 miljoen dollar kostte. Onder de vernieuwingen behoren o.a. de digitale interactieve schermen, virtuele balkons in de binnenhutten, een groot filmscherm bij het zwembad, 3 nieuwe specialiteitenrestaurants (Chops Grill, Izumi en Giovanni’s), nieuwe bars zoals The Tavern en de surfsimulator FlowRider. Na enkele charters begint de Voyager of the Seas begin december aan haar seizoen in Australie met een cruise van 12 dagen vanuit Sydney naar Nieuw-Zeeland. Deze is volledig volgeboekt (3.114 passagiers).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger