Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Costa Cruises verwelkomt Costa Serena in Shanghai in april 2015

Costa SerenaOp 28 november houdt Costa Cruises een welkomst ceremonie in Shanghai voor de Costa Serena als welkom in China. Het schip van de Goden gaat vanuit thuishaven Shanghai varen vanaf april 2015. Tijdens de ceremonie zijn er festiviteiten in het centrum van Shanghai waarbij Costa officieel de komst van de Costa Serena in april aankondigt. Met muziek, licht en champagne wordt het Europese cruisen in China geïntroduceerd. Na dit startfestival organiseert Costa Cruises de komende weken road-shows in Shanghai en naburige steden om iedereen kennis te laten maken met het schip.

Buhdy Bok, Senior Vice President Pacific Azië en China bij Costa Cruises, zegt: “Costa Serena geeft de Aziatische passagiers de meest onvergetelijke Italiaanse levensstijl ervaring. We brengen ons meest innovatieve product naar China en onze strategie wordt om  leider in de snelgroeiende Chinese markt te worden. Na de succesvolle afgelopen acht jaar in China, willen we bloeien en blijven uitbreiden van ons aanbod in de regio.”

Als merk ambassadeur, is de mooie en getalenteerde Chinese actrice Miss Gao Yuanyuan uitgeroepen tot Costa Serena’s Godmother. Ze zal de welkomst festiviteiten bijwonen in Shanghai.  “Ik was aan boord van de Costa Serena deze zomer. Ik ben zeer vereerd  om de Godmother te zijn van zo’n elegant schip van prachtige schoonheid, en ik wens haar het beste voor haar reizen in China!”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)