Ocean Princess in 2016 naar Oceania Cruises

Ocean Princess
Ocean Princess

De vloot van Oceania Cruises zal in 2016 worden uitgebreid met een zesde cruiseschip. Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., de nieuwe moedermaatschappij van de Amerikaanse rederij, heeft dinsdag bekendgemaakt dat het tot een akkoord is gekomen met Princess Cruises over de overname van de Ocean Princess. Het schip, dat een capaciteit heeft van 684 passagiers, zal onder de nieuwe naam Sirena, gaan varen voor Oceania Cruises. Het wordt het vierde schip van Oceania Cruises, naast de Insignia, Regatta en Nautica, uit de R-klasse.

Na de overdracht in maart 2016 zal de Sirena onmiddelijk in droogdok gaan in het Franse Marseille. In 35 dagen zal het voor een bedrag van 40 miljoen dollar volledig gerenoveerd worden. Daarbij wordt de recente transformatie van de Insignia als inspiratie gebruikt met o.a. de toevoeging van de vernieuwde specialiteitenrestaurants Toscana en Polo Grill, Baristas en de grill bij het Terrace Cafe.

De Sirena zal haar eerste gasten ontvangen eind april 2016. Eind februari 2015 zullen de routes tijdens haar inaugurele seizoen bekend worden gemaakt. Op 4 maart 2015 start de verkoop voor deze cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.