Cruisereiziger
CruisemaatschappijMerkNieuwe cruiseschepen

Virgin Cruises laat twee nieuwe cruiseschepen bouwen

VirginVirgin Group, de investeringsgroep van de flamboyante ondernemer Richard Branson, heeft donderdag haar plannen bekendgemaakt omtrent haar nieuwe bedrijf Virgin Cruises. De nieuwe rederij krijgt haar thuishaven in de omgeving van Miami/Fort Lauderdale. Tom McAlpin is aangesteld als CEO. Hij is geen onbekende in de cruisewereld. Voorheen was hij President en CEO van The World, Residences at Sea en President van Disney Cruise Line. Bain Capital zal fungeren als belangrijkste investeringspartner van de maatschappij, die plannen heeft om twee nieuwe cruiseschepen te laten bouwen.

‘We zijn van plan om de cruiseindustrie wakker te schudden en een vakantie te bieden die klanten geweldig zullen vinden. Ze zullen varen op de nieuwste schepen die een geweldige kwaliteit bieden, een echt gevoel van plezier en vele leuke activiteiten die allen worden geleverd met de beroemde Virgin service’, aldus Branson. McAlpin: ‘Cruisereizigers verdienen iets beters en anders dan er vandaag de dag wordt aangeboden. Virgin Cruises wil hen en een nieuwe generatie adembenemende ervaringen bieden. Kansen als deze komen niet vaak voor. Ik ben dan ook zeer verheugd om dit bedrijf te leiden en het merk Virgin te introduceren in de cruiseindustrie, waarbij de klant centraal staat’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Virgin Cruises laat twee nieuwe cruiseschepen bouwen

  • Good idea. Looking forward to you!

Reacties zijn gesloten.