Cruisereiziger
BouwEten en drinkenNieuwe cruiseschepenRestaurant

Restaurant Margaritaville van Jimmy Buffett op Norwegian Escape

Margaritaville in OrlandoNorwegian Cruise Line gaat de Amerikaanse restaurantketen Margaritaville verwelkomen op de in aan bouw zijnde Norwegian Escape. De populaire restaurants van zanger Jimmy Buffett zijn op talloze locaties in Amerika en ook in Australië gevestigd. De bijbehorende bar, de 5 O’Clock Somewhere Bar  komt ook naar het nieuwe schip.

“Jimmy Buffett is een icoon die de eiland-lifestyle belichaamt. Zijn Margaritaville lifestyle, waaronder de restaurants en bars, zijn perfect voor de Norwegian Cruise Line. De Norwegian Escape zal in het Caribische gebied varen en presenteert de eerste en enige Margaritaville beleving op zee, ” zegt Kevin Sheehan, directeur van Norwegian Cruise Line.

Het restaurant is een van de gratis restaurants op het schip. ‘s Avonds vinden er live optredens plaats op het apart muziekpodium en bevat het ook een buitenbar op de promenade van The Waterfront.

De Norwegian Escape (4200 passagiers) wordt opgeleverd in oktober 2015 vanuit de Meyer Werft in Papenburg en zal vanuit Miami zevendaagse cruises maken vanaf 14 november 2015.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger