Cruisereiziger
Uncategorized

Video: Uitdokken sectie Norwegian Escape bij Meyer Werft

Afgelopen vrijdag is op de Duitse Meyer Werft in Papenburg een sectie van de Norwegian Escape uitgedokt. Het betreft een bouwdeel van het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line met een lengte van 120 meter wat o.a. enkele motoren bevat. De sectie moet wijken voor de bouw van het volgende deel van de Norwegian Escape. Het uitdokken van deze sectie staat gepland in februari 2015. Dan zal ook de Anthem of the Seas van Royal Caribbean International volledig worden uitgedokt. Er onstaat dan ruimte om beide delen van de Norwegian Escape aan elkaar te bevestigen. De Norwegian Escape zal in de herst van 2015 worden opgeleverd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)