Video: Uitdokken sectie Norwegian Escape bij Meyer Werft

Afgelopen vrijdag is op de Duitse Meyer Werft in Papenburg een sectie van de Norwegian Escape uitgedokt. Het betreft een bouwdeel van het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line met een lengte van 120 meter wat o.a. enkele motoren bevat. De sectie moet wijken voor de bouw van het volgende deel van de Norwegian Escape. Het uitdokken van deze sectie staat gepland in februari 2015. Dan zal ook de Anthem of the Seas van Royal Caribbean International volledig worden uitgedokt. Er onstaat dan ruimte om beide delen van de Norwegian Escape aan elkaar te bevestigen. De Norwegian Escape zal in de herst van 2015 worden opgeleverd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.