Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Regent Seven Seas Cruises lanceert speciale website voor Seven Seas Explorer

Seven Seas Explorer
Seven Seas Explorer

Regent Seven Seas Cruises heeft voor haar nieuwe cruiseschip, Seven Seas Explorer, een speciale microsite gelanceerd. Op de website kan je terecht voor details en eerste beelden van het cruiseschip en updates van de belangrijkste mijlpalen in het bouwproces en de introductie. 19 januari 2015 start de verkoop voor de ‘maiden voyage’ en inaugurele seizoen van de Seven Seas Explorer voor Seven Seas Society leden. Op 11 februari 2015 begint de vrije verkoop. Lancering van het schip, dat plaats biedt aan 750 passagiers en louter balkonsuites bevat, staat gepland voor de zomer van 2016.

‘We bouwen het meest luxueuze cruiseschip ooit en onze loyale gasten en reispartners kijken erg uit naar meer informatie over Seven Seas Explorer. Deze specifieke microsite geeft ons een platform om onze gepassioneerde liefhebbers te voorzien van de laatste updates en spannende ontwikkelingen rondom dit bijzondere nieuwe schip vanaf heden tot de lancering’, aldus Jason Montague, president en COO van Regent Seven Seas Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!