Cruisereiziger
Benoemingen

Nieuwe CEO’s voor Royal Caribbean International en Celebrity Cruises

Royal Caribbean Cruises Ltd. heeft twee van haar senior managers aangesteld om de koers van de twee grootste merken van het bedrijf te gaan bepalen. Michael Bayley wordt President en CEO van Royal Caribbean International, het grootste cruisemerk ter wereld. Bayley werkte zich in het bedrijf op van de functie van assistent-purser aan boord van de Nordic Prince naar diverse senior managementfuncties bij Royal Caribbean International. In zijn laatste functie zwaaide hij de scepter bij Celebrity Cruises als President en CEO. Lisa Lutoff-Perlo neemt die rol van hem over. Ook zij heeft een lange historie bij het bedrijf. Lutoff-Perlo begon als sales manager in New England en werkte zich later op als senior manager.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger