Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenCruiseterminalStormen

Artania en Marco Polo wijken volgende week uit naar IJmuiden

Marco Polo
Marco Polo

De Felison Terminal in IJmuiden krijgt volgende week ongepland bezoek van twee cruiseschepen. Vanwege geplande werkzaamheden aan de sluis van IJmuiden en het verwachte slechte weer zullen het MS Artania van Phoenix Reisen en de Marco Polo van Cruise & Maritime Voyages niet aanmeren bij de Passenger Terminal in Amsterdam, maar uitwijken naar IJmuiden. Het MS Artania maakt op maandag 15 december haar maiden call. Ze wordt verwacht om 07:00 uur. De Marco Polo komt een dag later van 09:00-16:00 uur.

Bronnen: PTA, Felison Terminal

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!