Cruisereiziger
Cruiseterminal

Uitgebreide renovatie voor cruiseterminal Southampton

50073_Mayflower_Terminal_Building_Proposed_Model_cvessen rvt_2014-Aug-29   _miniDe Mayflower cruise terminal in Southampton zal de komende maanden een uitgebreide renovatie ondergaan. Er zal in totaal 6 miljoen pond worden geinvesteerd om een van de drukste havens van Europa gereed te maken voor de toekomst. De plannen volgen na een nieuwe overeenkomst net Carnival UK, de eigenaar van Princess Cruises en P & O Cruises. De verbouwingen betreffen o.a. het check-in gedeelte, de baggageruimtes en de beveiligingsfaciliteiten. Daarnaast zal een nieuwe comfortabele wachtruimte worden geopend en een lift worden geplaatst die een capaciteit heeft van 46 mensen. De gehele operatie zal 22 weken in beslag gaan nemen. Volgend jaar april 2015 moet de klus geklaard zijn als Southampton zal worden bezocht door het nieuwe cruiseschip Britannia van P&O Cruises en het cruiseschip Anthem of the Seas van Royal Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger