Cruisereiziger
BestemmingenThemacruise

Themacruises voor MSC Divina vanuit Miami in 2015

MSC DivinaMSC Cruises heeft voor de momenteel in Miami, Florida (Amerika) gestationeerde MSC Divina een aantal themacruises bekendgemaakt voor het aanstaande winter- en lenteseizoen volgend jaar.

Post-New Year Extravaganza (2 nachten) – 11 januari 2015 naar Nassau, Bahamas
MSC Divina doet het Oud & Nieuw nog eens dunnetjes over op 11 januari. Op het schip vindt een speciale New Year’s Party plaats op het zwembaddek, compleet met het aftellen naar twaalf uur, decoraties en bijbehorende feestelijkheden.

Valentijns Dag (4 nachten) – 14 februari 2015 naar Nassau en Great Stirrup Cay, Bahamas
MSC Divina’s Valentijns cruise is een perfect cadeau voor stellen en singles die op zoek zijn naar romantiek. De cruise omhelst een Valentijns Party met speciale wedstrijden voor verliefden, Valentijnsactiviteiten voor de kinderen en een bijzonder dessert Tulip of Love. Singles doen mee aan een speciale single party en kunnen extra voordelig boeken voor deze cruise.

Songs of the 60s: (4 nachten) – 22 april 2015 naar Cozumel, Mexico
Gasten die meegaan op deze cruise van de MSC Divina gaan terug in de tijd, naar de zestiger en zeventiger jaren. De Mellow Yellow Band gaat mee en brengt alle grote hits van toen ten gehore. Daarnaast biedt het schip allerlei gethematiseerde activiteiten aan zoals een Saturday Night Fever Disco & Costume Party, karaoke en trivia.

Baseball Greats (7 nachten) – 7 en 21 februari, 7 maart 2015 naar Philipsburg, St. Maarten; San Juan, Puerto Rico; en Great Stirrup Cay, Bahamas
Een herhaling van deze uitermate goed gewaardeerde themacruise. De Baseball cruise bevat clinics, vraag & antwoordsessies,  wedstrijden, baseball trivia en een handtekeningensessie met een aantal baseball sterren aan boord: voormalige Yankee ster Stan Bahnsen is de gastheer. Andere gasten zijn onder andere (voormalige sterren als) Art Shamsky (New York Mets), Gorman Thomas (Milwaukee Brewers), Randy Hundley (Chicago Cubs) en  Ken Griffey (Cincinnati’s “Big Red Machine”)

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger