Themacruises voor MSC Divina vanuit Miami in 2015

MSC DivinaMSC Cruises heeft voor de momenteel in Miami, Florida (Amerika) gestationeerde MSC Divina een aantal themacruises bekendgemaakt voor het aanstaande winter- en lenteseizoen volgend jaar.

Post-New Year Extravaganza (2 nachten) – 11 januari 2015 naar Nassau, Bahamas
MSC Divina doet het Oud & Nieuw nog eens dunnetjes over op 11 januari. Op het schip vindt een speciale New Year’s Party plaats op het zwembaddek, compleet met het aftellen naar twaalf uur, decoraties en bijbehorende feestelijkheden.

Valentijns Dag (4 nachten) – 14 februari 2015 naar Nassau en Great Stirrup Cay, Bahamas
MSC Divina’s Valentijns cruise is een perfect cadeau voor stellen en singles die op zoek zijn naar romantiek. De cruise omhelst een Valentijns Party met speciale wedstrijden voor verliefden, Valentijnsactiviteiten voor de kinderen en een bijzonder dessert Tulip of Love. Singles doen mee aan een speciale single party en kunnen extra voordelig boeken voor deze cruise.

Songs of the 60s: (4 nachten) – 22 april 2015 naar Cozumel, Mexico
Gasten die meegaan op deze cruise van de MSC Divina gaan terug in de tijd, naar de zestiger en zeventiger jaren. De Mellow Yellow Band gaat mee en brengt alle grote hits van toen ten gehore. Daarnaast biedt het schip allerlei gethematiseerde activiteiten aan zoals een Saturday Night Fever Disco & Costume Party, karaoke en trivia.

Baseball Greats (7 nachten) – 7 en 21 februari, 7 maart 2015 naar Philipsburg, St. Maarten; San Juan, Puerto Rico; en Great Stirrup Cay, Bahamas
Een herhaling van deze uitermate goed gewaardeerde themacruise. De Baseball cruise bevat clinics, vraag & antwoordsessies,  wedstrijden, baseball trivia en een handtekeningensessie met een aantal baseball sterren aan boord: voormalige Yankee ster Stan Bahnsen is de gastheer. Andere gasten zijn onder andere (voormalige sterren als) Art Shamsky (New York Mets), Gorman Thomas (Milwaukee Brewers), Randy Hundley (Chicago Cubs) en  Ken Griffey (Cincinnati’s “Big Red Machine”)

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.