Cruisereiziger
BestemmingenInformatiebijeenkomst en beurzen

Genomineerden Cruises & Zeilen door naar finale Vakantiebeurs Awards 2015

Welke organisaties hebben de beste ideeën? Dat is waar het om draait tijdens de eerste editie van de Vakantiebeurs Awards 2015. De vakjury heeft 18 reisaanbieders of bestemmingen genomineerd die doorgaan naar de finale. Vanaf 12 december is het aan de consument om te stemmen op hun favoriet via de website van de Vakantiebeurs. Er kan gestemd worden binnen de zes categorieën Verre bestemmingen, Steden & Cultuur, Cruises & Zeilen, Outdoor & Sport, Familie & Kinderen en Kampeer & Camping. De zes winnaars worden bekend gemaakt tijdens het spetterende Vakantiebeursfeest op de eerste vakdag op dinsdag 13 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Uitgebreide informatie van alle genomineerden en hun producten is hier terug te vinden. Hier kan je ook stemmen op de favoriet.

Genomineerden categorie Cruises & zeilen

• Offshore Yacht Charter
Duurzame, korte zeilreizen

•  Norge Reiser
Kleinschalige vaarreizen met gerenoveerde expeditieschepen naar Arctische en Antarctische gebieden

• Sail-Events Zeilvakanties
Complete zeilvakanties

Bezoekers van de Vakantiebeurs, van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015, doen ideeën op die zij anders niet hadden gekregen. De 45ste editie is een overdekte speurtocht langs zon en zee, cultuur en natuur, avontuur en actie, eenvoudig of exotisch. De Vakantiebeurs 2015 is levensechter dan ooit, zit vol verrassingen en is voor velen ook steeds vaker de eerste dag van de vakantie. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich al even onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger