Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Celebrity Cruises in 2016/2017 naar Azië en Abu Dhabi

celebrity go asiaCelebrity Cruises gaat voor het eerst naar het Midden-Oosten. Vanaf november 2016 krijgt de Celebrity Constellation drie maanden lang  als thuishaven de stad Abu Dhabi. De negen cruises variëren van 10 tot 16 daagse cruises. Extra overnachtingen zijn er in Muscat en Khasab (Oman), Abu Dhabi en Dubai. Daarna vaart het schip naar Azië waar het vier Aziecruises zal uitvoeren vanuit Singapore.

Daarnaast zet Celebrity in op Azië. Maar liefst 16 verschillende landen kunnen worden bezocht tijdens 28 cruises. De Celebrity Millennium en ook de Celebrity Constellation verzorgen daar de reizen. De Millennium keert terug en maakt 12 tot 16 daagse cruises naar bijvoorbeeld China, Indonesië, Japan, Maleisië, Filippijnen, Singapore, Zuid-Korea, Thailand en Vietnam. Overnacht wordt er onder andere in Bangkok, Tapei, Bali, Singapore en Tokyo.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger