Nieuwe cruiseterminal in Dubai geopend

De grootste cruiseterminal ter wereld staat vanaf deze week in Dubai. De nieuwe cruiseterminal die deze week geopend is, kan per dag liefst 14.000 passagiers ontvangen en is onderdeel van cruisecomplex MinaRashid. De openingsceremonie werd bijgewoond door de kroonprins van Dubai, Sheikh Hamdan Bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Rederijen Costa Cruises en AIDA Cruises hebben de eer om als eerste gebruik te maken van de terminal. Samen met de andere cruiseterminals kunnen 25.000 gasten op een dag worden ontvangen. Het aantal cruiseschepen dat naar Dubai komt, groeit naar verwachting de komende jaren verder. Zes cruiseschepen hebben Dubai als vaste thuishaven dit seizoen: de AIDAdiva, AIDAaura, Costa Serena, Costa NeoRiviera, MSC Orchestra en Mein Schiff 2.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)