Cruisereiziger
BestemmingenSocial Media

Seabourn Quest live te volgen in Antarctica

Seabourn Quest
Seabourn Quest

De Seabourn Quest is momenteel bezig aan haar tweede seizoen in Antarctica. De avonturen die de bemanning en de passagiers tijdens deze bijzondere cruises meemaken zijn sinds kort te volgen via een nieuwe ‘tracking’ website. Via deze website kan je de route van de Seabourn Quest live volgen. Deze wordt aangevuld met dagelijkse verslagen en laatste nieuws van het expeditieteam aan boord. Tevens worden er foto’s geplaatst van het indrukwekkende landschap zowel door bemanning als passagiers. Op deze manier kunnen familie en vrienden van de cruisereizigers die een Antarctica cruises maken hun dierbaren volgen tijdens hun reis en geïnteresseerden krijgen zo een idee hoe het is om te cruises in Antarctica & Patagonie.

Volg hier de Seabourn Quest in Antarctica.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger