Norwegian Escape biedt grootste touwenparcours en waterpark op zee

De Norwegian Escape, het grootste cruiseschip van Norwegian Cruise Line dat momenteel wordt gebouwd in Duitsland, zal het grootste touwenparcours op zee bevatten. ‘The Ropes Course’ bestaat uit 3 verdiepingen en is uitgerust met twee planken (die uitsteken over de zijkant van het schip) en vijf ‘Sky Rails’, tokkelbanen waardoor je door de lucht zweeft. Ook het waterpark op het cruiseschip, dat in Miami haar thuisbasis krijgt, wordt de grootste ooit en zal o.a. een nieuwe waterglijbaan bevatten en een apart kindergedeelte.

Families met kinderen kunnen zich op de Norwegian Escape ook vermaken met het entertainment van Nickelodeon en een midgetgolfbaan, gelegen op het uitgebreide sportcomplex, dat het thema Teenage Mutant Ninja Turtle heeft. Nieuw voor Norwegian Cruise Line, als onderdeel van het Guppies programma, is de kinderopvang voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar. Het biedt aparte ruimtes om te spelen en voor dutjes. Net als op de andere schepen van NCL zijn er ook op de Norwegian Escape diverse kinderclubs (‘Splash Academy’) voor de leeftijden 3 tot 17 jaar.

De Norwegian Escape zal vanaf oktober 2015 vanuit Miami cruises van 7 nachten gaan varen naar de Oost-Caribbean. Het cruiseschip is 324 meter lang en 41,4 meter breed en biedt plaats aan 4.200 passagiers.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!