CLIA’s Christine Duffy wordt nieuwe president Carnival Cruise Lines

Christine Duffy
Christine Duffy

Christine Duffy wordt de nieuwe president van Carnival Cruise Lines, met 24 cruiseschepen het grootste cruisemerk van Carnival Corporation. Duffy is momenteel president en CEO van de Cruise Lines International Association (CLIA), ’s werelds grootste branche-associatie van cruiserederijen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azie en Australie. Zij start op 1 februari 2015 in haar nieuwe functie. Ze zal rechtstreeks verantwoording afleggen aan Arnold Donald, CEO van moedermaatschappij Carnival Corporation. Duffy werkt al meer dan 30 jaar in de reiswereld. Ze begon haar carriere als reisagent in Philadelphia. Ze wordt bij Carnival Cruise Lines de opvolger van Gerry Cahill, die 30 november 2014 met pensioen is gegaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​