Cruisereiziger
Benoemingen

CLIA’s Christine Duffy wordt nieuwe president Carnival Cruise Lines

Christine Duffy
Christine Duffy

Christine Duffy wordt de nieuwe president van Carnival Cruise Lines, met 24 cruiseschepen het grootste cruisemerk van Carnival Corporation. Duffy is momenteel president en CEO van de Cruise Lines International Association (CLIA), ‘s werelds grootste branche-associatie van cruiserederijen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azie en Australie. Zij start op 1 februari 2015 in haar nieuwe functie. Ze zal rechtstreeks verantwoording afleggen aan Arnold Donald, CEO van moedermaatschappij Carnival Corporation. Duffy werkt al meer dan 30 jaar in de reiswereld. Ze begon haar carriere als reisagent in Philadelphia. Ze wordt bij Carnival Cruise Lines de opvolger van Gerry Cahill, die 30 november 2014 met pensioen is gegaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger