Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenStormen

Bezoek Queen Elizabeth aan Amsterdam geannuleerd

Queen_Elizabeth
Queen Elizabeth

De Queen Elizabeth is vanochtend niet aangemeerd bij de Passenger Terminal in Amsterdam. Het cruiseschip van Cunard zou volgens schema om 08:00 uur arriveren in de hoofdstad als enige stop tijdens een 4-daagse ‘Dutch Christmas Markets’ cruise. Vermoedelijk is door de slechte weersomstandigheden en sluisperikelen vannacht omstreeks 04:00 uur nabij IJmuiden besloten het bezoek noodgedwongen te annuleren en koers te zetten richting Southampton, waar het vrijdag vertrok. Het was de bedoeling dat de Queen Elizabeth tot maandag 12:00 uur zou blijven in Amsterdam.

Er worden dit jaar nog 2 cruiseschepen verwacht in Amsterdam. Op oudjaarsdag meren zowel de Queen Victoria (Cunard) als de Oceana (P&O Cruises) aan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Bezoek Queen Elizabeth aan Amsterdam geannuleerd

  • Gezien de vele cruiseschepen die aanmeren in IJmuiden, wordt het ook tijd om de terminal te upgraden met meer voorzieningen voor het cruisepersoneel, passagiers, winkels, behoorlijke incheckruimtes en restaurants.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger