Bezoek Queen Elizabeth aan Amsterdam geannuleerd

Queen_Elizabeth
Queen Elizabeth

De Queen Elizabeth is vanochtend niet aangemeerd bij de Passenger Terminal in Amsterdam. Het cruiseschip van Cunard zou volgens schema om 08:00 uur arriveren in de hoofdstad als enige stop tijdens een 4-daagse ‘Dutch Christmas Markets’ cruise. Vermoedelijk is door de slechte weersomstandigheden en sluisperikelen vannacht omstreeks 04:00 uur nabij IJmuiden besloten het bezoek noodgedwongen te annuleren en koers te zetten richting Southampton, waar het vrijdag vertrok. Het was de bedoeling dat de Queen Elizabeth tot maandag 12:00 uur zou blijven in Amsterdam.

Er worden dit jaar nog 2 cruiseschepen verwacht in Amsterdam. Op oudjaarsdag meren zowel de Queen Victoria (Cunard) als de Oceana (P&O Cruises) aan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Bezoek Queen Elizabeth aan Amsterdam geannuleerd

  • 22 december 2014 om 22:12
    Permalink

    Gezien de vele cruiseschepen die aanmeren in IJmuiden, wordt het ook tijd om de terminal te upgraden met meer voorzieningen voor het cruisepersoneel, passagiers, winkels, behoorlijke incheckruimtes en restaurants.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.