MS Rotterdam sluit Rotterdams cruisejaar 2014 af

MS Rotterdam
MS Rotterdam

Het MS Rotterdam was zondag het laatste geplande cruiseschip dat dit jaar Rotterdam bezocht. Het schip van Holland America Line, dat haar thuisbasis heeft in Rotterdam, keerde terug van een lange reis naar Afrika. Het was voor het laatst op 27 september 2014 in Rotterdam. Het MS Rotterdam vertrok aan het einde van de middag alweer voor een 17-daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Op 7 januari 2015 (07:00-16:00 uur) meldt het zich weer bij de cruiseterminal aan de Wilhelminakade. Het maakt zich dan op voor een cruise naar Azië. In totaal zal het MS Rotterdam in 2015 20 keer aankomen in Rotterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!