New York Rangers cruise op Celebrity Summit

CelebritySummit1Liefhebbers van ijshockeyclub New York Rangers kunnen hun hart ophalen bij de tweede New York Rangers Legends Cruise. Celebrity Cruises is de officiële cruiseline van de club en organiseert daarom een fancruise die vertrekt op 26 juli 2015 vanuit Bayonne, New Jersey, naar de Bahama’s.  Op de Celebrity Summit worden beroemde (oud) Rangers verwacht zoals Adam Graves, Jeff Beukeboom, Stephane Matteau en Ron Greschner.

“Onze eerste Rangers Legends Cruise van 1 augustus dit jaar was een enorm succes en daarom hebben we een tweede georganiseerd”, zegt Michael Daniels, Regional Marketing Manager van Celebrity Cruises.

Aan boord kunnen gasten meedoen aan een hockey-clinic en aan een vraag & antwoord uurtje. De (oud-)spelers zullen uiteraard meevaren voor een persoonlijke ontmoeting.

Rangers fans maken zelfs kans op een cruise als zij bij een van de vijf geselecteerde thuiswedstrijden meedoen aan verschillende wedstrijden of een loterij. Uiteraard is het ook  mogelijk om de cruise zelf te boeken. (vanaf €914)

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.