Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Norge Reiser wint Vakantiebeurs Award in categorie Cruises & Zeilen

framDinsdag zijn tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht de winnaars bekend gemaakt van de Vakantiebeurs Awards 2015. In de categorie Cruises & Zeilen is reisorganisatie Norge Reiser uitgeroepen tot winnaar. Zij kregen van de 3 genomineerden (Norge Reiser, Offshore Yacht Charter en Sail-Events Zeilvakanties) de meeste stemmen. Norge Reiser biedt o.a. kleinschalige vaarreizen met gerenoveerde expeditieschepen naar Arctische en Antarctische gebieden, maar ook cruises met Hurtigruten langs de kust van Noorwegen.

Bijna 2600 consumenten stemden online op 18 genomineerden in zes categorieën. De overige winnaars zijn Travel4 Change, categorie Verre bestemmingen; Baja Bikes categorie Steden & Cultuur; Aktiva Tours, categorie Outdoor & Sport; Erfgoed Bossem, categorie Familie & Kinderen en in de categorie Kampeer & Camping de Jong Intra Vakanties. Dit was de eerste editie van de Vakantiebeurs Awards.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger