Cruisereiziger
Restaurant

Celebrity Cruises introduceert nieuw Suite Class restaurant “Luminae”

Luminae 1Celebrity Cruises heeft woensdag de naam van het nieuwe Suite Class restaurant “Luminae” bekend gemaakt. Gasten verblijvend in de Suite Class kunnen vanaf begin april kennismaken met deze nieuwe aanwinst, waar excellente gerechten, gastvrijheid en de service van Celebrity Cruises samen komen.

Het team van chef koks van Celebrity Cruises heeft voor Luminae nieuwe elegante menu’s samengesteld voor het gratis ontbijt, lunch en diner waarbij tijdens een verblijf van 14 nachten elk gerecht maar eenmaal wordt aangeboden. Uiteraard hebben de ingrediënten van de zeven continenten die Celebrity Cruises bevaart en seizoens-producten een grote rol gespeeld in het samenstellen van de menukaart.

Uniek is dat de gasten een culinaire rondreis maken waarbij de techniek van bereiding en de uiteindelijke smaak een belangrijke rol spelen. Zo wordt een aantal gerechten aan tafel voorbereid, en kan de sommelier de gasten helpen met het uitzoeken van de beste wijn. De wijnkaart is speciaal ontwikkeld voor Luminae en bestaat uit een selectie van 400 verschillende wijnen uitgekozen vanuit de beste wijngaarden ter wereld.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger