Disney Cruise Line brengt ‘Frozen’ naar zee

FrozenNaar aanleiding van het enorme succes van de film brengt Disney Cruise Line het land van ‘Frozen’ dit jaar ook naar zee. Begin dit jaar kunnen passagiers aan boord hun favoriete personages en mooiste momenten van de film (her)beleven door middel van diverse evenementen aan boord van geselecteerde cruises van de Disney Magic en de Disney Wonder in Europa en Alaska. De verschillende personages van de film zoals Anna, Elsa, Kristoff en Olaf spelen een hoofdrol in o.a. een speurtocht, dansfeest en diner. Daarnaast worden er ook ‘Meet & Greets’, een dekparty, een show en excursies aan land (met name in Noorwegen) georganiseerd. De 7- en 9-daagse cruises naar Noorwegen beginnen op 6 juni 2015.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.