Cruise avond op Twentse Vakantiebeurs in Almelo

Op dinsdag 3 februari en woensdag 4 februari organiseren studenten van de opleiding Toerisme weer de Twentse vakantiebeurs. Op deze beurs staan ongeveer 40 stands met informatie over bestemmingen binnen en buiten Europa. De vakantiebeurs vindt plaats in het Atrium van de schoollocatie Wierdensestraat 65 in Almelo.

De beurs is toegankelijk voor iedereen. Zowel bezoekers van buitenaf als studenten en medewerkers van het ROC van Twente zijn van harte welkom. De eerstejaarsstudenten zijn verantwoordelijk voor de landen- en stedeninformatie van populaire vakantiebestemmingen.

Cruises staan op het programma voor de dinsdagavond. Om 18:00 opent MSC Cruises de avond met een presentatie in samenwerking met Face to Face travel. Om half acht is Arke aan de beurt samen met Aida Cruises en Holland America Line.

De openingstijden:

  • Dinsdag 3 februari: 16:00-21:00 uur
  • Woensdag 4 februari: 16:00-20:00 uur

Peter Reekers, de assistent-trainer van Heracles, zal de beurs komen openen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.