IMAX theater en SkyRide op nieuwe Carnival Vista

Carnival Cruise Lines heeft veel details bekendgemaakt van de Carnival Vista. Het cruiseschip (133.500 ton, 4000 passagiers) dat in mei 2016 wordt opgeleverd. Gloednieuw en nog nooit eerder op een cruiseschip neergezet, is een IMAX theater op zee en een soort monorail baan over de bovenste dekken van het schip. Het IMAX theaterscherm is drie dekken hoog en gaat alle nieuwe films vertonen met de daarbij behorende popcorn en snacks.  De monorail “SkyRide” bevat fietspedalen zodat je jezelf over het 240 meter lange parcours kunt begeven en ondertussen geniet van het panoramische uitzicht.

De hutten op de Carnival Vista bevatten familiehutten en suites voor maximaal 5 personen en geven toegang tot een familielounge, compleet met een een concierge desk, ontbijt en snacks.  Nieuw zijn ook de hutten met een grote buitenruimte, Havana Cabana, inclusief loungebedden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)