Cruisereiziger
MaidentripNieuwe cruiseschepen

Record aantal boekingen voor Seven Seas Explorer

Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises
Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises

Het aantal boekingen voor het nieuwe cruiseschip Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises overtreft alle verwachtingen. De rederij meldt dat sinds de start van de verkoop alle records, zowel voor 1 dag (verdrievoudigd) als voor 1 week (verdubbeld), zijn verbroken. Leden van het loyaliteitsprogramma, Seven Seas Society, hadden op 19 januari de primeur om als eerste de cruises voor het inaugurele seizoen te kunnen boeken. Op dit moment kunnen alleen cruisereizigers die reeds eerder met de rederij hebben gevaren reserveringen maken. De reguliere verkoop start vanaf 4 februari 2015. De ‘maiden voyage’ van de Seven Seas Explorer, een cruise van 14 nachten vanuit Monte Carlo naar Venetie op 20 juli 2016, is bijna uitverkocht. Het eerste seizoen brengt ‘s’werelds meest luxueuze schip’ in de Middellandse Zee o.a. naar Ibiza, Barcelona, St. Tropez en Venetie.

Meer informatie, foto’s en video’s van de Seven Seas Explorer vind je op Cruiserecensies.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!