Cruisereiziger
TV/Video

Indrukwekkende drone-video van Le Soleal op filmdoek

Een drone video van het cruiseschip Le Soleal van de Franse rederij Ponant gemaakt tijdens een cruise in de Adriatische zee zal op 7 maart worden uitgezonden tijdens de eerste New York City Drone Film Festival. De indrukwekkende beelden van Le Soleal, de turquoise zee, verborgen baaien, kliffen en watervallen langs de Dalmatische en Egeische kust zijn van het Franse bedrijf Freeway Drone. In onderstaande video is een deel van de opnamen te zien.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!