Cruisereiziger
Bestemmingen

Carnival Vista krijgt eind 2016 thuisbasis in Miami

Foto @ Carnival Cruise Lines
Foto @ Carnival Cruise Lines

Het nieuwste en grootste cruiseschip van Carnival Cruise Lines, Carnival Vista, zal eind 2016 Miami als thuishaven krijgen. Dat heeft de rederij dinsdag bevestigd, nadat de krant Miami Herald het nieuws naar buiten had gebracht. Het stationeren van het vlaggeschip in PortMiami maakt onderdeel uit van langlopende afspraken tussen moedermaatschappij Carnival Corporation en de lokale autoriteiten.

Wanneer de Carnival Vista precies zal arriveren in Miami is nog niet bekend. Na de oplevering van het schip door Fincantieri zal het vanaf 1 maart 2016 meerdere cruises maken in de Middellandse Zee. Eind oktober vertrekt het vervolgens naar New York, waar het op 3 november aankomt. Vanuit New York zal de Carnival Vista ook nog enkele cruises varen.

Klik hier voor meer nieuws over de Carnival Vista van Carnival Cruise Lines.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger