Carnival Vista krijgt eind 2016 thuisbasis in Miami

Foto @ Carnival Cruise Lines
Foto @ Carnival Cruise Lines

Het nieuwste en grootste cruiseschip van Carnival Cruise Lines, Carnival Vista, zal eind 2016 Miami als thuishaven krijgen. Dat heeft de rederij dinsdag bevestigd, nadat de krant Miami Herald het nieuws naar buiten had gebracht. Het stationeren van het vlaggeschip in PortMiami maakt onderdeel uit van langlopende afspraken tussen moedermaatschappij Carnival Corporation en de lokale autoriteiten.

Wanneer de Carnival Vista precies zal arriveren in Miami is nog niet bekend. Na de oplevering van het schip door Fincantieri zal het vanaf 1 maart 2016 meerdere cruises maken in de Middellandse Zee. Eind oktober vertrekt het vervolgens naar New York, waar het op 3 november aankomt. Vanuit New York zal de Carnival Vista ook nog enkele cruises varen.

Klik hier voor meer nieuws over de Carnival Vista van Carnival Cruise Lines.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.