Cruisereiziger
Hygiene

MS Eurodam breekt record met 8e perfecte score op rij

Eurodam
Eurodam

Het MS Eurodam is het eerste cruiseschip van Holland America Line dat voor de 8e opeenvolgende keer een perfecte score van 100 heeft behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De inspectie vond plaats op zondag 1 februari bij Port Everglades in Fort Lauderdale tijdens het begin van een 7-daagse cruise naar de Caribbean. Vorig jaar oktober 2014 was het MS Eurodam voor de laatste keer gecontroleerd.

‘Het bereiken van 8 opeenvolgende perfecte scores tijdens de inspecties is een geweldige prestatie en het toont aan hoe hard iedereen werkt om voortdurend de lat hoger te leggen. Proficiat aan het team van het MS Eurodam dat consequent laat zien dat het streven naar pefectie en harde werk resultaat oplevert’, aldus een trotse president van Holland America Line Orlando Ashford.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger