Disney Fantasy presenteert Star Wars themadagen

Disney MagicTijdens acht West-Caribische cruises in 2016 presenteert Disney Cruise Line op de Disney Fantasy speciale Star Wars themadagen. De themadag focust zich op de avonturen en de karakters van de Star Wars saga. De dag biedt een speciaal dek-feest, de mogelijkheid om de hoofdfiguren te ontmoeten, gethematiseerde jeugdactiviteiten en eten, drankjes en souvenirs. Darth Vader, Chewbacca, Boba Fett, Stormtroopers en andere karakters uit het Star Wars heelal zullen aan boord zijn voor Meet & Greet bijeenkomsten. Cruisepassagiers wordt aangemoedigd om in passende kleding te komen. Er is een Jedi Training Academy waar jonge Jedi’s leren hoe ze met hun lichtsabels alle gevechten kunnen winnen. Tijdens Star Wars trivia’s komen ook de ouders aan bod om hun kennis te testen over de Star Wars films. ‘s Avonds genieten ze van een speciale Mos Eisley nachtclub avond.
De dagen worden gehouden tijdens de 2016 cruises van de Disney Fantasy vanaf Port Canaveral:  9 en 23 januari 2016, 6 en 20 februari 2016, 5 en 19 maart 2016, 2 en 16 april 2016. Stops worden gemaakt in Cozumel, Grand Cayman en het privé eiland Castaway Cay.
Boek je Disney Fantasy cruise bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)