Video: Queen Elizabeth brengt saluut aan Queen Mary in Long Beach

Cunard is precies een week geleden van start gegaan met de festiviteiten in het kader van haar 175-jarig bestaan dit jaar. In de Verenigde Staten bracht het cruiseschip Queen Elizabeth een saluut aan het originele cruiseschip Queen Mary, dat tegenwoordig dienst doet als hotel. Het was de eerste keer dat de Queen Elizabeth aanmeerde in Long Beach, California. De Royal Rendezvous werd afgesloten met wederzijds hoorngeschal en een groots vuurwerk.

Zie onderstaande mooie beelden van deze unieke ontmoeting:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!