Norwegian Cruise Line verhoogt prijs dagelijkse fooien

NCLLOGO4CvertBINorwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het de hoogte van de dagelijkse fooien per 1 maart 2015 gaat verhogen. Per dag zal er per cruisepassagier voor de meeste categorien hutten 12,95 dollar automatisch op de boordrekening worden gezet. Voorheen werd er met een bedrag van 12 dollar gerekend. Suitegasten die gebruik kunnen maken van de services van een butler en concierge gaan nog meer betalen, 14,95 dollar. Volgens de rederij dateerde de laatste verhoging van de fooien van 2009. Cruisereizigers die reeds een cruise met vertrek op 1 maart 2015 of later hebben geboekt kunnen de fooien reeds vooruitbetalen tegen het oude tarief. Datzelfde geldt ook voor boekingen die worden gedaan voor 28 februari 2015.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​